VIDEOPRODUKTION

Læs mere om hvilke videoproduktioner jeg kan skabe for dig.

Få en komplet professionelt produceret video fra kr. 5.000,- ekskl. moms.

VIDEO ER DET NYE GULD

REKLAMEVIDEO

Få lavet en reklamevideo med din virksomhed i fokus. Skal potentielle kunder finde og huske dig, er en reklamefilm alfa-omega i disse tider, hvor flere ser video end nogensinde før.

Vi er med helt fra start. Har du en idé til hvordan filmen skal se ud, byder vi gerne ind til kreative process. Ud fra dette laver vi herefter et storyboard, så vi er klar til start.

EVENTVIDEO

Vi har gennem årene opnået en stor erfaring i forevigelse af events af forskellig art.

Har du eller din virksomhed et event der bør laves video til, så hjælper vi gerne til. Vi kommer ud og taler med dig om dine ønsker, så får vi sammen forventningsafstemt ønsket til den endelige video. Herefter kommer vi ud til eventet med vores professionelle udstyr og gode humør.

DRONEVIDEO

Få den helt store ‘waow-effekt’ med en dronevideo. Optagelser fra luften skaber det store billede og fungerer rigtig godt med mange typer projekter. Video med drone er god til hurtigt at fange en seers opmærksomhed, f.eks. på Facebook eller Instagram, hvor der er meget støj.

Skab opmærksomhed om dit firma eller brand fra de første sekunder.

PROFILVIDEO

Præsentér din virksomhed på den platform der fanger flest i 2020, nemlig video. 

Vi hos Hoxer Media, vil sammen med dig skabe en profilvideo der viser din virksomhed præcis som du vil have, og som du gerne vil have din kunder til at se den. Vi hjælper gerne til med story telling.

En profilfilm er den perfekte og effektive måde at introducere dine kunder til din virksomhed og det du kan tilbyde.

SOME-VIDEO

‘SoMe-video’ eller film til de sociale medier er svære at komme udenom. 

Hvorfor? 

De er voldsomt populære og et rigtig godt værktøj til at vise hvad din virksomhed kan hurtigt. Ikke kun én, men flere gange.

Kom ud til dine eksisterende eller til nye relationer med SoMe film. Vi hjælper med film til dine Facebook kampagner, som vil blive ved med at skabe opmærksomhed.

TESTIMONIALVIDEO

Testimonialvideo er et fantastisk redskab til erobring af nye kunder.

Med testimonialfilm fortæller dine nuværende kunder på video, hvorfor de er glade for netop dit produkt eller din service. En visuel og levende måde at få et ‘stamp of approval’ ud på web eller din sociale medieprofil.

Du får altså dine kunder til at skamrose dig og din virksomhed, og det er noget der giver nye kunder i butikken.